DIENSTEN

(Mobiele) Torenkraanmachinist

Sinds 2008 ben ik in het bezit van het TCVT certificaat W4-02 (torenkraan) en  W4-06 (mobiele torenkraan). Ik heb ervaring met verschillende types (mobiele) torenkranen en het besturen van een kraan middels een afstandsbediening. Hierdoor kunt u mij inhuren voor inzet op verschillende type torenkranen. Ik ben in bezit van vrachtwagenrijbewijs C + code 95.

Aanpikker/Rigger

Heeft u al iemand op de kraan zitten, maar bent u nog op zoek naar een aanpikker/ rigger? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik vind het belangrijk om in nauw contact met de machinist en alle bouwmedewerkers te staan en er voor te zorgen dat alle lasten op een veilige manier van A naar B kunnen gaan. Door de juiste samenwerking kan de kraan efficiënt op de bouwplaats worden ingezet.

Logistiek medewerker bouwplaats

Voor een goede coördinatie van de bouwplaats sta ik, als logistiek medewerker, tussen uw uitvoeringsteam en de aanpikkers. Daarnaast draag ik zorg voor het veilig, efficiënt en op tijd laden en lossen van vrachtwagens. Ik zet mij in om de bouwplaats veilig en geordend te houden.

Kerst/feestverlichting torenkraan

Wilt u uw torenkraan met de feestdagen mooi verlicht hebben? Ik verzorg voor u een compleet pakket aan verlichting inclusief levering en montage in de kraan.